itulau_fanua

O le a fa'aalia i le eMove360° Europe 2023 Feso'ota'iga Totogiina a le NACS Sili a le Workersbee.

O le a fa'aalia i le eMove360° Europe 2023 Feso'ota'iga Totogiina a le NACS Sili a le Workersbee.

Workersbee, i le avea ai o se tagata tomai faapitoa, maualuga-tekinolosi, ma fou EV faʻapipiʻiina meafaigaluega, gaosia oloa e aofia aifeso'ota'iga EV mo le tele o tulaga fa'atumuina, EV fa'aola uaea, mauta EV feaveai. Matou te amata i taimi uma mai se vaʻaiga faʻapitoa ma matou tuuto atu i le galulue faʻatasi ma paʻaga i le lalolagi atoa e ausia sini faʻaleagaina o felauaiga ma faʻaauau pea ona faʻafouina ma faia ni faʻalavelave.

230925-eMove-3

O loʻo matou sauniuni malosi e auai i le eMove360 ° Europa 2023, lea o le a faia i le Munich Exhibition Center i Siamani mai Oketopa 17th i le 19th. Ole fa'aaliga tele lea ole fefa'ataua'iga B2B ole lalolagi mo fofo e-mobility.

O lenei faʻaaliga o loʻo taulaʻi i le taʻitaʻia o tekonolosi ma oloa mo le taʻavale eletise ma le malosi, tekinolosi maa, avetaʻavale tutoʻatasi, ma taʻavale eletise. O le vaega R&D a le Workersbee e taula'i toto'a atu i faiga fa'avae tau alamanuia ma faiga fa'atekonolosi. I lenei faʻaaliga, matou te mitamita e tuʻuina atu la matou North American Charging Standard (NACS) faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga i taʻitaʻi uma o pisinisi i lalo o le autu o le "We Charge North America". Matou te iloa lelei le tele o le gafatia o le NACS i le maketi EV i le lalolagi i le lumanaʻi. O le a matou faʻaalia a matou fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi NACS AC ma DC i lena taimi. Matou te tulimatai atu ma le faʻamaoni i le faia o fefaʻatauaʻiga loloto ma talanoaga ma paʻaga iloga i le EV charging industry i le lalolagi atoa e faʻasoa a matou faʻamatalaga faʻapitoa ma suʻesuʻega.

tala fou

Matou te matua talitonu o le totogiina o Amerika i Matu o se totogi tele foi mo le eletise o felauaiga i le lalolagi. Auai matou i le Fale No.:505 i le Hall A6. Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le falefaigaluega a le Workersbee i le eMove360°, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou.

1

Taimi meli: Sep-26-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: