itulau_fanua

Workersbee o le a auai i le Future Mobility Asia 2024

Future Mobility Asia 2024 ua fa'atulaga e avea ma fa'aaliga iloga i le lalolagi fegasoloa'i laufanua, ma matou te fiafia e fa'ailoa atu o le a avea le Workersbee ma fa'aaliga iloga. O lenei mea faʻapitoa o le a faia mai ia Me 15-17, 2024, i Bangkok, Thailand, ma folafola atu le faʻapotopotoina o mafaufau sili ona malamalama ma faʻafouga fou i le matata o feʻaveaʻi.

 

O le a le mea e faʻamoemoeina i le lumanaʻi Mobility Asia 2024

Future Mobility Asia 2024 e le na o se mea na tupu; o se faʻaaliga atoatoa ma konafesi ua fuafuaina e faʻaalia ai fofo pito sili ona lata mai ma tekinolosi e faʻaosoina ai le decarbonization o le vaega o felauaiga i le lalolagi. O lo'o ofoina atu se tulaga tulaga ese mo OEMs, fa'atekonolosi fofo fa'atekonolosi, ma fe'avea'i fa'afouga e fa'aalia a latou taunu'uga aupito lata mai ma fa'atupu so'otaga tau pisinisi.

 

Matafaioi a le Workersbee i le Fausiaina o le Lumanai o Femalagaa'i

I le avea ai o se taʻitaʻi o le lalolagi i fofo o le faʻaaogaina o taavale eletise (EV), o le auai o Workersbee i le Future Mobility Asia 2024 o se faʻamaoniga o la matou tautinoga i le faʻalauteleina o le lumanaʻi o felauaiga. Ua matou sauni e fa'ailoa oloa suatia le eleele ma tekonolosi e fa'amaua ai lo matou tu'ufa'atasiga i mea fou, fa'aauau, ma fa'afofoga fa'atatau i tagata fa'atau.

 

Fofo Fo'i Fuafuaga

I le fatu o la matou fa'aaliga o le a iai la matou fa'aonaponei fou o le fa'aogaina o le EV, e aofia ai le fofo fa'afefe fa'anatura fa'anatura e sili ona fa'amoemoeina ma le CCS2 fa'amauina polo e mafai ona fa'atautaia le fa'aauau pea e o'o atu i le 375A. O nei faʻafouga ua mamanuina e faʻatulaga ai tulaga fou i totonu o le alamanuia, ofoina atu vave, saogalemu, ma sili atu ona lelei le faʻatonuina o filifiliga.

 FMA (1)

Fa'atekonolosi Fa'atauga feavea'i

O le isi faʻailoga o le matou 3-phase feaveaʻi DuraCharger, lea e folafola mai le le mafaatusalia lelei ma feaveaʻi. O lenei uta e lelei mo tagata EV e manaʻomia le faʻamaoni ma le saoasaoa, e aunoa ma le faʻafefe i le faigofie.

 FMA (2)

Fa'aaliga Feso'ota'i

O tagata asiasi mai i la matou fale, MD26, o le a latou iloa muamua le tulaga maualuga ma le gafatia oa matou fofo tau. O le a fa'atautaia e le matou 'au fa'ata'ita'iga tu'usa'o, e tu'uina atu ai fa'amatalaga i le fa'atinoga ma fa'amanuiaga o a matou oloa, e fesoasoani ai i tagata o lo'o auai ia malamalama i le mafua'aga o lo'o ta'imua ai le Workersbee i le fa'aogaina o tekonolosi.

 

Mauaina ma le Siosiomaga

O la matou tautinoga i le faʻaauau e faʻaalia e le gata ia matou oloa ae faʻapea foʻi i a matou gaosiga. I le Future Mobility Asia 2024, o le a matou faʻaalia pe faʻafefea ona faʻaogaina a matou faiga faʻale-siosiomaga ma meafaitino i la matou pisinisi, e atagia ai lo matou tuuto e le gata i le ausia ae sili atu i tulaga faʻalesiosiomaga o loʻo faʻamoemoeina e matou tagata faʻatau ma faʻalapotopotoga faʻatonutonu.

 

Fesootaiga ma Avanoa Galulue

O le Future Mobility Asia 2024 o le a avea foi ma se avanoa mo i tatou e fegalegaleai ai ma isi taitai o alamanuia, tagata fai faiga faavae, ma paaga. Matou te fa'amoemoe e su'esu'e faiga fa'apa'aga fou ma galuega galulue fa'atasi e mafai ona fa'aoso atili ai le fa'afouga ma le fa'aauau i le vaega o fe'avea'i.

 

Aafiaga o lo tatou Auai

O le faʻaalia ma fegalegaleaiga i le Future Mobility Asia 2024 e faʻamoemoe e faʻaleleia atili ai le tatou maketi ma faʻamaonia lo tatou tulaga o se taʻitaʻi i le EV charging industry. E ala i le auai i lenei mea na tupu, matou te le gata ina faʻaalia a matou oloa ae faʻatasi foi ma isi taʻitaʻi o le lalolagi i se taumafaiga faʻatasi e suia le lumanaʻi o felauaiga.

 

Fa'ai'uga

O le auai o le Workersbee i le Future Mobility Asia 2024 o se laasaga taua i le faʻataunuʻuina o la matou misiona e faʻafouina le maketi o le EV. Matou te naunau e fa'aalia pe fa'afefea ona saofagā a matou tekonolosi fa'atekonolosi ma faiga fa'atumauina i se lumana'i lauusiusi, sili atu ona lelei. Matou te valaʻauina tagata uma e auai e asiasi mai ia i matou i le Booth MD26 e molimauina le lumanaʻi o le faʻaaogaina o tekonolosi EV.


Taimi meli: Apr-23-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: