itulau_fanua

Ua susulu le Workersbee i le FUTURE MOBILITY ASIA 2024: Taliaina le Lumana'i o Fe'avea'i

I le aso 15 o Me, i Bangkok, Thailand, le FUTURE MOBILITY ASIA 2024 na amataina ma le fiafia tele.Workersbee, i le avea ai o se fa'aaliga autu, na fai ma sui o le pito i luma fou o le ta'ita'ia o felauaiga gafataulimaina o le totogiina o fofo, faatosina mai le tele o tagata asiasi fiafia ma su'esu'ega mata'ina.

I lenei fa'aaliga, e le gata na aumai ai e le Workersbee ni vaifofo ta'uta'ua e fa'amalieina ma fa'alili fa'anatura i le alamanuia ae na fa'aalia ai fo'i se tupulaga fou mata'ina o vaifofo fa'atumu. O nei taulaga na fa'aalia atoatoa ai taumafaiga a le kamupani ma taunu'uga manuia i felauaiga lanu meamata gafataulimaina i ta'ita'i o alamanuia.

O le fa'aaliga na fa'aalia ai le tele o feso'ota'iga DC fa'aola maualuga ma uaea talafeagai mo fa'aaliga fa'asalalau lautele, fa'apea fo'i ma uta EV feavea'i mo le fa'aoga ile fale ma femalagaiga. O nei oloa na manumalo autasi faʻafetai mai tagata asiasi mo lo latou saogalemu, lelei, faʻamaoni, ma foliga mataʻutia.

E ala i fesoʻotaʻiga mafanafana ma loloto ma tagata asiasi i le aso muamua o le faʻaaliga,Workersbeena maua ma le fiafia le gafatia tele mo le atinaʻeina i le maketi a Asia i Sautesasae. Na faoa e paionia a le kamupani lenei avanoa e fausia ai sootaga vavalalata ma paaga i le itulagi o Asia i Sautesasae, e suʻesuʻe faʻatasi ai fofo o le faʻaogaina o taavale eletise ma faʻamoemoe e galulue faʻatasi i vaega e pei o suʻesuʻega ma atinaʻe tekonolosi, faʻalauiloa maketi, ma auaunaga faʻapitoa. Matou te fiafia ma faʻamalosia i malamalamaaga loloto uma ma tautinoga lelei na matou mauaina.

O le Workersbee, o se ta'ita'i i le lalolagi atoa i le fa'aogaina o vaifofo fa'apipi'i, o lo'o naunau pea e tu'uina atu i tagata fa'aoga oloa lelei, fa'atuatuaina, ma saogalemu. O le taula'i atu i le fa'atekonolosi fa'afou ma le fa'aaogaina o tagata, o le kamupani e saofagā malosi i le atina'eina o le fa'alapotopotoga o felauaiga lanu meamata i le lalolagi.

O le fa'aaliga e tolu aso o le a fa'ai'u i le aso 17 o Me, ma o lo'o tulimatai atu le Workersbee e fa'alauiloa atili ni talanoaga e uiga i le lumana'i o felauaiga lanu meamata. O lo matou fale'oloa o lo'o i le MD26, ma e le mafai ona matou fa'atali e fa'afeso'ota'i ma fa'atau ma outou uma!

240515-3-3


Taimi meli: Me-16-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: