itulau_fanua

Fuafuaga Fuafuaga: Workersbee ma le ABB Fausia se Lumanai i Femalagaiga Faʻaeletise Gafataulia

I le aso 16 o Aperila, i le siʻosiʻomaga malosi o le faʻatupulaia o maketi o le lalolagi mo taʻavale eletise (EVs), na fausia ai se fesoʻotaʻiga taua tele i le va o le ABB maWorkersbee. O le faiga faapaaga e taulaʻi i le atinaʻeina ma le faʻaleleiaEV fa'atauina atina'e, fa'ailogaina e ala i le sainia o se Maliega Galulue Fa'ata'atia i le nofoaga o gaosiga a le Workersbee i Wuxi.

 tagata faigaluega (2)

O lenei faiga fa'apa'aga o lo'o fa'amamafaina ai le tu'ufa'atasiga o le poto masani a le ABB i fofo fa'ale-eletise ma fa'ainisinia fa'apisinisi fa'atasi ai ma le tomai o le Workersbee i le mamanu ma le gaosiga o le EV charging technology. O lenei taumafaiga felagolagomai o loʻo faʻatatau i le tuleia o tuaoi o mea o loʻo ausia i le taimi nei i fofo o le totogiina o le EV, faʻalauiloaina o se suiga agai i faiga e sili atu ona gafatia le malosi i totonu o le vaega o felauaiga.

 

O le ABB ma le Workersbee o loʻo naunau e faʻafouina i totonu o le faʻaogaina o tekonolosi, ina ia faʻaogaina ai taʻavale eletise ma avanoa. O le faiga faʻapaʻaga e faʻamoemoe e faʻamalieina le lelei o le faʻaogaina o faʻagasologa, faʻaleleia tulaga saogalemu o masini faʻapipiʻi, ma faʻaititia le aofaʻi o tau e fesoʻotaʻi ma le taʻavale eletise.

 

O le galulue fa'atasi e le gata o se fa'amaoniga o sini fa'atasi a fa'alapotopotoga uma e lua ae o se fuafuaga fa'ata'atia e fa'amalosia ai o latou tulaga i se maketi fa'atauva. E ala i le tuʻufaʻatasia o latou malosi faʻapitoa ma maketi, ABB ma Workersbee e faʻamoemoe e taʻitaʻia le faʻatonuga agai i se lumanaʻi lanumeamata, faʻamamafa le taua o le atinaʻe gafataulimaina i totonu ole pisinisi EV.

 

O lenei taumafaiga fa'ata'ita'i ua fa'atulaga e tatala ai ni auala fou mo kamupani uma e lua e fa'aaafia ai le maketi o le lalolagi, fa'aleleia le fa'aogaina ma le fa'aogaina o ta'avale eletise e ala i fofo fa'afouina fou e fetaui ma mana'oga o tagata fa'aonaponei ma saofagā i le fa'asaoina o le siosiomaga.


Taimi meli: Apr-17-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: