itulau_fanua

eMove 360° Fa'aaliga Fa'aaliga: Totogiina Amerika i Matu, Tu'u le Lumanai ma le Workersbee

aveese

O le fa'aaliga eMove 360°, lea na fa'atosinaina le tele o tagata i totonu o le alamanuia, na fa'alauiloa aloa'ia i Messe München i le aso 17 o Oketopa, fa'atasia fa'atasi ai ma ta'uta'ua i le lalolagi e tu'uina atu fa'ai'uga e-mobility solution i vaega eseese.

I le avea ai o se kamupani taʻutaʻua i le tulaga o le faʻatauina o taavale eletise, matou te faʻaogaina le tulaga tutotonu i le pusa 505, faʻaalia a matou laina oloa fou ma fofo faʻapitoa, faʻapea foʻi ma o matou tulaga lelei ma tomai faʻapitoa. O paaga fa'apisinisi na asiasi i le fa'aaliga na fa'aalia le fiafia tele i a tatou oloa ma auaunaga.

Na taulaʻi le matou fale i luga ole NACS faʻapipiʻiina oloa fesoʻotaʻiga. O foliga matagofie o le NACS AC charging connector ma le DC charging connector na tosina mai ai le mafaufau o le tele o tagata asiasi. I a matou fofo faʻafouina NACS, matou te faatumauina le lelei faʻapitoa o fesoʻotaʻiga NACS, aʻo faʻaleleia le faagasologa, fausaga, ma le faʻatinoga e faʻavae i luga o le maketi moni, faʻateleina maketi-matagofie ma tauva.

auiliiliga

O tagata popoto mai le gaosiga o taavale, fesoʻotaʻiga faʻapipiʻiina o taavale eletise, ma le malosi o loʻo auai i le faʻaaliga na faʻafetaia le matou oloa mai lona foliga mataʻina i lona faʻafouga faʻatekonolosi faʻatekonolosi ma gafatia tau pisinisi. O le toʻatele o tagata na auai na faʻaalia le malosi o le faʻamoemoe mo le galulue faʻatasi, ma ua matou faʻalauteleina le faʻalauteleina o la matou pisinisi fesoʻotaʻiga ma faʻaauau pea ona sailia ni avanoa fou.

Workersbee e masani lava ona tuuto i le R&D ma le gaosiga o oloa EVSE. Matou te mulimulita'i i faiga fa'apisinisi ina ia maua ai se malamalamaga loloto i le maketi ma mana'oga o tagata fa'atau ma tu'uina atu ni fofo fa'apitoa ma fa'alautele. Matou te matua fiafia lava e fa'atali mo lou taunu'u mai i le fale fa'atau 505 e su'esu'e fa'atasi le atina'eina o le fa'atauina o le lumana'i ma fa'atalitali ma le fa'amaoni e galulue fa'atasi ma oe.


Taimi meli: Oke-20-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: