itulau_fanua

Si'itia le ROI: Le Ki i le Manuia ma EV Feso'ota'i O lo'o taoto ile Filifiliga Fa'atau

E leai se masalosalo o le EV chargers o le a oʻo i le tuputupu aʻe malosi o maketi i tausaga a sau (1)

E leai se masalosalo o le EV chargers o le a maua le malosi o le tuputupu ae o maketi i tausaga a sau. Faatasi ai ma suiga o le tau o le lalolagi ma le faʻateleina o le taulaʻi i le maualalo o le kaponi, faʻasaoina o le malosi, ma le faʻaitiitia o le faʻafefe, o tagata i le lalolagi atoa e matua popole lava i nei mataupu. O loʻo faʻamalosia e malo faiga faʻavae e faʻamalosia ai le faʻaogaina o taavale fou malosi e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o taavale. O se tasi o pa puipui taua e fa'avaivaia ai tagata mai le fa'atauina o ta'avale eletise o le fa'alavelave lea e fa'atatau i le totogiina o latou. O le mea la lea, o le faʻalauteleina o atinaʻe faʻapipiʻi EV ma le faʻavasegaina o auala faʻapipiʻi o ni laasaga taua ia e foia ai lenei luʻitau ma agai i luma.

E taua feso'ota'iga EV mo le fa'atauina o ta'avale eletise.

I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea faiga faʻatekonolosi i vaega eseese o le faʻaaogaina o le EV. E aofia ai le atinaʻeina o DC EV charging stations, lea e faʻamoemoe e faʻavave le faʻaogaina o taavale eletise. E le gata i lea, o loʻo i ai pusa pusa puipui ma uta EV feaveaʻi ua faʻatulagaina faʻapitoa e faʻafetaui ai manaʻoga o le totogiina o aiga o loʻo feoaʻi. O neifeso'ota'iga EVfaia se sao taua i le faʻatuina o se fesoʻotaʻiga lemu mo le faʻatauina o taavale eletise. E ui o le faʻaogaina o le eletise mo EV e ono mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, e taua le maitauina o le faʻaogaina o le uaea o loʻo tumau pea le auala sili, e ui lava i le faʻaofiina o tekinolosi faʻafefe mo telefoni feaveaʻi i tua i le 2009. fa'atusatusa i le totogiina o telefoni feavea'i.

E leai se masalosalo o le a oʻo i le faʻatupulaia o maketi EV i tausaga a sau (2)

O se fa'atau oloa lelei e fa'atagaina oe e fa'atau feso'ota'iga EV e aunoa ma se popole

1.O se faʻatuatuaina faʻatauina o fesoʻotaʻiga EV e mafai ona tuʻuina atu ia te oe oloa saogalemu, faʻatuatuaina, ma faʻaogaina, faʻatagaina oe e tosina ma taofi tagata faʻatau.
2.O se kamupani sili ona lelei o fesoʻotaʻiga EV e mafai ona ofoina atu ia te oe tau faʻatauvaʻa i le maketi mo a latou oloa.
3.A fa'atuatuaina fa'atauga o feso'ota'iga EV fa'amautinoaina se fa'amautu sapalai filifili, fa'aitiitia le lamatiaga o le leiloa o tagata fa'atau ona o le tuai o oka.

I le Workersbee, matou te fa'amaoni i le fa'atuina o faiga fa'apa'aga mo se taimi umi ma mautu ma a matou tagata fa'atau, ma fa'amoemoe e fa'atupuina se tulaga manuia mo itu uma e lua.
E leai se masalosalo o le EV chargers o le a oʻo i le tuputupu aʻe malosi o maketi i tausaga a sau (3)

O le lumanaʻi e fesuisuiaʻi. Na'o se tagata fa'atau oloa e taula'i i mea fou ma R&D e mafai ona ausia se tulaga manumalo-manumalo ma oe.

E fa'alogo le Workersbee i le saogalemu o feso'ota'iga EV ma fa'aauau pea ona faia ni suiga fa'atekonolosi i le susu, susu-fa'amaonia, pefu-fa'amaonia, ma isi galuega. E fa'aogaina e le Workersbee tekinolosi fa'amalie vai, fa'agata fa'atekonolosi vave-suia, ma fa'ata'ita'i fa'atekinolosi suiga vave i le atina'eina ma le gaosiga oEV palaka. Ua faia ai se sao taua i le fa'avavevaveina o le fa'aogaina o le EV ma fa'aititia le tau o galuega ma le tausiga.

E leai se masalosalo o le EV chargers o le a oʻo i le tuputupu aʻe malosi o maketi i tausaga a sau (4)

O e avanoa e galulue fa'atasi ma kamupani fa'apipi'i EV pei o le Workersbee?


Taimi meli: Oke-25-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: