itulau_fanua

Fa'afefea ona A'afia Fa'amatalaga a Tagata Fa'atau e Fa'atau Ta'avale Eletise

ev fa'atonuga fofo (1)

 

Talu mai le faʻavaeina o sini o le tau ua malilie i ai le lalolagi, o le faʻaaogaina o taʻavale eletise na faʻatautaia e faiga faʻavae malosi i atunuu eseese e avea o se mea autu i le ausiaina o sini. Ua taavavale i luma uili. I lalo o sini mata'utia a le lalolagi e fa'ate'aina, o le fa'aaogaina o ta'avale eletise ua manuia nei le suiga i se ta'ilua o faiga fa'avae-fa'aopoopo-maketi. Ae pei ona tatou iloa, o le maketi o loʻo i ai nei o taʻavale eletise e mamao lava mai le lava e lagolago ai lenei tulaga lelei.

E le mafai ona fa'afitia, o lo'o i ai le to'atele o tagata e ona ta'avale afi o lo'o fiafia tele i le EVs e lelei faiga fa'avae ma fa'alelei le si'osi'omaga. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea nisi "aʻoga tuai" o loʻo faʻamaoni i taavale afi ma e le o mautinoa e uiga i le lumanaʻi atinaʻe o taavale eletise. O le tali muamua e mafua ai ona faʻatuai le muamua ma le tali mulimuli e teena o le molia o EVs. Ole fa'alavelave numera tasi ile vaetamaina ole EV ole totogi. Ma o lenei mea na mafua ai le autu vevela o le "popolega tau maila“.

I le avea ai ma se taʻutaʻua i le lalolagi atoa o loʻo tuʻuina atu oloa tau taavale eletise,Workersbeeua tuuto atu i le atiaeina ma le faatauina atu o oloa e aofia aifeso'ota'iga EV, Uaea EV, uta EV feaveai ma isi oloa mo le silia ma le 16 tausaga. Matou te tulimatai atu e faʻatalanoa le aʻafiaga o le faʻatonuina o le poto masani i luga o le faʻaaogaina o taʻavale eletise ma paaga faʻapisinisi.

Ta’avale eletise po’o ta’avale afi, o le fesili lena

 

ev fa'atonuga fofo (2)

 

E tele le fa'atuatuaga o tagata fa'atau ile maila e mafai ona maua e ta'avale afi ona ua masani e fa'atumu. Ae o le fa'atumuina o se ta'avale e mafai ona tupu i fale kesi, o nofoaga fa'apitoa e maua ai le suauu. Talu ai e mana'omia e fale kesi ni tane tetele i lalo o le eleele e teu ai suau'u, e iai le lamatiaga o le mu ma le pa. Ona o mea taua e pei o le saogalemu ma le siosiomaga, o le filifilia o nofoaga e matua saʻo. O le mea lea, o le fuafuaina ma le mamanu o le fausiaina o fale kesi e masani ona sili atu ona faigata ma e tele mea faʻatapulaʻa.

O faʻafitauli o le tau e mafua mai i le tele o faʻafusu mai taʻavale suauʻu ua amata ona ogaoga, o lea o taʻavale eletise faʻalelei le siosiomaga o le masani masani. I le talitonuga, e mafai e tagata faʻatau ona totogi a latou EV i soʻo se mea e mafai ona latou paka ai ma maua le malosi talafeagai. O le mea moni, o le fua faatatau o EVs i tagata lautele e sili atu nai lo le fua faatatau o taavale suauu i pamu kesi. Ona o le EV e totogi e leai se nofoaga faʻapitoa e pei o se fale kesi, e sili atu le faʻavasegaina ma leai se totogi.

I le tulaga tau tupe, o le tau-lelei o le eletise pe a faatusatusa i le penisini e iloa lava pe afai e faaaoga tatau le eletise. E tusa ai ma le tau o le taimi, e mafai ona faia le totogi o le EV e aunoa ma le i ai o le avetaʻavale EV, o le molia o le EV o se mea latou te faia i le ala aʻo faia isi mea.

Mai le tulaga lelei o le va'aiga, fa'atumuina o se ta'avale afi e mafai ona ausia le maualuga o maila i se taimi pu'upu'u. Ae o le EVs, e matua'i ese lava le tau o totogi ona o ituaiga eseese o uta - fa'agesegese le AC i le fale ma fa'avave DC i nofoaga faitele. O le atugaluga moni mo le "tagata EV-tausi" o le EV chargers e masani ona faigata ona maua, pe i se isi faaupuga, e masani ona faigata ona maua se charger faatuatuaina i le taimi pe a latou le maua le paoa.

Afai e mafai ona matou faʻamaonia tagata faʻatau e leai se taumafaiga e totogi, o le a faʻavavevave le faʻaaogaina o le EV.

 

Totogiina le poto masani i le vaetamaina o le EV:Bottleneck peCtagata su'esu'e

Ua tumu le maketi o tagata faatau i faitioga e uiga i le leaga o le tauina o taavale eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigata ona maua ni faʻatau avanoa i nisi o taimi, e le fetaui le faʻaogaina o pusa, o le tau o le tau e le fetaui ma le folafolaga na faʻamoemoeina, ma o loʻo i ai tala e le gata e uiga i le le fiafia o tagata e ona taavale ona o le malepelepe o faʻaputuga e le o tausia. O le popole i maila e mafua ona o le leai o se puipuiga o le mafai ona totogi i se taimi talafeagai ua taofia ai manaoga o tagata faatau.

Ae se’i o tatou to’afimalie ma mafaufau i ai – Pe moni ma fa’atuatuaina le manaoga o tagata fa’atau mo maila? Talu ai e le o masani ai le tele o tagata fa’atau, o le 100 maila ua lava e fa’amalieina ai o tatou mana’oga i aso ta’itasi. Afai e mafai e le fa'atonuina o le fa'atonuina ona fa'atupuina le talitonuina o tagata fa'atau ma iloa ai e tagata o le fa'atauga lelei ua avea ma savili, atonu e mafai ona tatou fa'ateleina le fa'atauga o EV ma ma'a laiti, lea e sili atu le taugofie.

 

ev fa'atonuga fofo (3)

 

O lo'o fa'amatalaina lelei e Tesla le fa'afefea ona fa'amalosia malosi le fa'atauga o ta'avale eletise. A tatou talanoa e uiga ia Tesla, o se faʻailoga BEV e pito i luga i taimi uma le lisi o faʻatauga o EVs, e ese mai i ona foliga faʻaleaganuʻu ma tekinolosi ma le mataʻina o le taʻavale, e leai se tasi e mafai ona le amanaiaina le fesoʻotaʻiga Supercharger a Tesla. O Tesla o loʻo i ai le tele o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi i le lalolagi, faʻatasi ai ma le Supercharger e mafai ona faʻaopoopo le 200 maila le mamao i totonu o le 15 minute, o se faʻamanuiaga tele e sili atu i isi tagata fai taavale. E faigofie ma matagofie le aafiaga o le tauina o le Supercharger – Fa'apipi'i i totonu, totogi, ma alu i le malaga. O le mea lea ua i ai nei le talitonuga e taʻua o ia o le North American Charging Standard.

 

O atugaluga o tagata faatau e uiga iEV molia

O atugaluga o tagata fa'atau e iu lava ina fa'ata'amilo i maila ma pe mafai ona lava le to'a e tu'u ese ai i so'o se taimi. E masani ona popole aveta'avale ina ne'i uma le sua o ta'avale eletise a'o le'i o'o atu i lo latou taunu'uga ma o le a le mafai ona toe fa'aola i le taimi e fa'atele ai le tele. E tau leai ni uta fa'alagolago i nisi nofoaga. E le gata i lea, e le pei o taavale afi, o le fua faatatau o le "faatumuina" o EV e eseese ma o nisi taimi e le ausia ai le mea na folafolaina. I nisi tulaga, o avetaavale e le tele se taimi e toe faʻaleleia ai, ma pe o se mea maualuga-maualuga talafeagai, o loʻo avanoa le uta maualuga-saosaoa o le mea autu lea.

 

ev fa'atonuga fofo (4)

 

O fa'ata'ita'iga masani o le fa'atauina o lo'o fa'avasegaina i fa'aputuga tuma'oti ma fa'aputuga lautele.

Fale po'o nu'u:O nisi oi latou e iai paka ta'avale ua fa'apipi'iina i uta e fa'amalieina ai mana'oga o tagata e ona ta'avale ma se fa'ata'ita'iga mama o le fa'aogaina o kata swipe po'o auaunaga fa'aopoopo. Ae ui i lea, e ono iai faʻafitauli e pei o le maualuga o tau faʻapipiʻi, fetaui ma taʻavale a tagata nofoia, ma le fua faatatau o taavale faʻasaienisi.

Aiga:Atonu e iai ni tapula'a ma le tete'e i le fa'apipi'iina o se uta i totonu o se fale tumaoti, ma o le a mana'omia le fa'atalanoaga muamua ma le pulega o le eletise.

Totogi lautele:Pe DC po'o le AC, o fa'avae o fa'atauga lautele i le maketi e le'i ausia lelei le felagolagoma'i. Atonu e mana'omia e tagata fa'atau le la'uina o le tele o polokalame i luga oa latou telefoni mo fa'agaioiga lavelave. O fa'amatalaga a nofoaga o lo'o fa'atauina e uiga i loia o lo'o avanoa e tuai ma e le'i o'o i le taimi, lea e mafai ai i nisi taimi ona fa'alavelave aveta'avale o lo'o fa'amoemoe e o i ai. O le fa'aputuina o fa'aputuga e maualuga lona fa'aletonu ma e le maua se tausiga fa'apitoa. Le lelei o mea lelei i luga o nofoaga faʻapipiʻi, fai le faagasologa o le faʻatali mo le faʻatonuina o le taʻavale e le fiafia. O nei atugaluga uma e mafai ona lagona ai e tagata faʻatau le le fiafia i taavale eletise.

 

O mea e mana'o ai tagata fa'atau

O lo'o iai nei EV ma tagata fa'atau EV, o lo'o fa'amoemoe uma mo se fa'aoga moni e fa'aogatotonu i tagata fa'aoga. Atonu e manaʻomia e le EV charger le aofia ai nai lo na o vaega nei:

  • Fa'alatalata 99.9% uptime. O le mataupu lava ia e matua faigata lava ae mafai ona ausia i le tausiga lelei.
  • Poloka & Totogi. Leai se mana'oga mo fegalegaleaiga lavelave ma le uta, na'o le fa'apipi'i ma fa'afeso'ota'i le ta'avale ma le uta e fa'atūina ai feso'ota'iga e totogi.
  • E leai se aoga o le tauina o mea. Ole mea lea e mana'omia ai se fua fa'atatau o ta'avale-to-pile e fa'aitiitia ai le popole ole maila.
  • Lelei felagolagomai.
  • Saogalemu faatuatuaina.
  • Tau talafeagai ma talia. E mafai fo'i ona fa'aopoopo nisi tupe toe totogi ma fa'amalosi.
  • Fa'atosina vave, nofoaga e sili atu ona faigofie, ma fa'atuatuaina maualuga.
  • O mea lelei atoatoa ma lelei.

 

E fa'afefea ona tali atu le maketi EV i le mana'oga o tagata fa'atau

  • Totogi AC:E talafeagai mo le faia i le fale, i le fale faigaluega, ma i nofoaga faitele e mafai ona nonofo ai tagata e ona taavale mo se taimi umi.

O nisi su'esu'ega o lo'o fa'aalia ai mo le to'atele o tagata e ona le EV, e sili atu i le 90% o le fa'atonuina o lo'o tupu i mea latou te nonofo ai. O fa'aputuga fa'apitoa e tu'uina atu ai le mana fa'aeletise muamua. I le fale, o loʻo i ai i le au faʻatau le filifiliga e faʻapipiʻi a latou EV i se pusa faʻapipiʻi puipui. Afai e te manaʻo e faʻaalu itiiti, o le EV charger feaveaʻi o se filifiliga lelei foi. Workersbee'suta EV feaveaiua fa'atauina lelei i Europa ma le Iunaite Setete ona o la matou galuega matagofie, lelei le fa'atinoina o le fa'atonuina, saogalemu fa'atuatuaina, ma le fa'aoga-faauo fa'afeso'ota'i aafiaga. Matou te tuʻuina atu foʻi se faʻailoga pito i tua, ina ia mafai e tagata faʻatau ona faʻapipiʻi le uta i totonu o le faletaavale ma faʻatumu atoa le maa aʻo latou momoe.

  • DC tauina:DCFC malosi maualuga mo malaga i luga o le alatele e na o le tumau le tumau, ma le maualalo o le malosi DCFC mo faletalimalo, faleoloa faatau, ma isi mea faʻatasi ma naʻo le tuʻu puupuu (o nei nofoaga e masani ona manaʻomia ai AC charger).

ev fa'atonuga fofo (5)

 

E taua tele le faʻateleina o le numera ma le mamafa talafeagai o loʻo faʻatau. E le mafai ona faia lenei fuafuaga e aunoa ma le su'esu'eina o le R&D i le fa'aogaina o tekonolosi. O le vaega R&D a le Workersbee sa ta'imua i le alamanuia, o lo'o fa'aauau pea ona soli i tekonolosi ma fa'amalieina tau. O tatouCCS DC uaea fa'atumutu'uina atu fa'amautu maualuga o lo'o iai nei a'o sili atu ona pulea le maualuga o le vevela o le cable. Faʻavae i luga o le 16 + tausaga o le gaosiga ma le R & D poto masani, o le mamanu faʻapitoa ma le gaosiga o oloa ua fausia. Faʻatasi ai ma le lelei o le faʻatonutonuina o tau, o le lelei o oloa ma le faʻatinoga e faʻamaonia i se tulaga sili atu, ma ua maua ai faʻamaoniga faʻamaonia e pei ole CE, UL, TUV, ma UKCA.

E tatau i le DC charging market ona su'esu'e atili faiga fa'apisinisi ma fa'atūina se fa'aoga fa'aoga-fa'au'au'au fa'atauga fa'anatura ina ia mafai ai e tagata fa'atau ona lagona le matagofie o le totogi fua. A'o fa'agaoioia le fa'atuatuaina o tagata fa'atau i le maketi o ta'avale eletise, o lo'o fa'aalia ai fo'i le tele o fe'avea'i i nofoaga fa'atumu, fa'alauiloa le fa'atupulaia o tupe maua ma le atina'eina lelei o le alamanuia.

 

Faatasi ai ma ona mafaufauga R&D alualu i luma, malosi faʻapolofesa faʻatekinisi, ma le vaʻaiga lautele o le lalolagi, o loʻo tulimatai atu le workersbee e galulue faʻatasi ma paʻaga tau pisinisi e faʻatupuina se siosiomaga faʻatau e ausia ai le maualuga o le faamalieina o tagata faatau. Fa'aitiitia popolega i le molia ma fa'ateleina le talitonuina o tagata fa'atau i ta'avale eletise. E le gata o le a faʻamanuiaina ai taʻavale eletise o loʻo i ai nei ae faʻaosofia ai le faʻaogaina o suiga o tagata faʻatau. O lenei mea o le a faʻateleina ai le faʻaaogaina o taavale eletise, ma faʻaitiitia ai le kasa oona ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o suiga o le tau. Ina ia ausia le sini a le lalolagi e leai se carbon,Tumau totogi, Tumau feso'ota'i!


Taimi meli: Nov-14-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: